åhhh .

varför kan inte ja bara vinna typ 25 miljoner på lotto eller iaf typ 100.000:- så ja kan köpa mig en ticket till L.A - nununununuNU ? ja måååååååste få träffa min grodor mandie o sandra snart ! ni har varit ifrån mig så jävla länge nu :( det gör ont i mig när ja tänker på hur längesen det var jag fick krama om er !

jag saknar även mina brudar i sälen ! fick ett telefonsamtal igår från stine o frida som va ute o hade det mysigt med vin :D saknar er så jäääävla mycke ! tycker det är så himla kul att ni är iväg o har det kul o jobbar o grejer , men ja saknar ju er så :( men till fridas födelsedag kommer ja , då jävlar :D


mandie o jag på looptroop sommar 2006

sandra o myself @ PC göteborgskalaset 2005

frida o jag @ la sombrita sommar 2007

myself o stine @ vice versa 2005

sjukt gamla bilder , vadå minnen ? älskar & saknar er alla sååå ♥


wake up in the morning feelin like p . diddy

haha ja , det kan man lugnt säga !

idag har jag varit hos min bror som fyller 25 imorgon , har firat honom litegranna med familjen osådär :) MYSFAKTOR ! jag älskar när vi samlar familjen så , med barnen o allt ! synd bara att det är svårt att få träffa min äldsta bror med familj så ofta :/ men i vilket fall som helst åt ja sjukt mycke pastasallad o hällde i mig en 2 liters cola typ haha . sjukt gott ! nu blir det fix i rummet då det ser förjävligt ut sedan helgens bravader haha sedan ska ja träffa min nea ! :D yay !


jag o min bror i ett nötskal haha 090301


peace .


update !

nu var det ett par dagar sedan jag uppdaterade om mitt fullspäckade , helgalna liv :D

kan berätta att allt med jobbet har gått alldeles utmärkt så börjar imorgon 06.00 ! underbart haha . dock är det inventering som gäller så det blir en lugn o bra start :) så snart blir det hook med nea för ja ska sova hos henne inatt ! myyyyys ♥

de senaste 3 dagarna har varit GALNA ! i torsdags blev de chillilei med alldeles för mycke vin o busiga pojkar hos mig . haha så himla kul när alla ska börja mäta vem som är längst o grejer . mario vinner ju alltid ? fusk ! haha . iaf , efter vinvin o åter vin så blev de taxiresa in till stan för att utanför park lane vända hemåt i samma taxi haha ja o stef va inte på partey humör alls ? klockan va då typ 2 bara eller nåt så de blev tidig hemgång :)
i fredags vaknade ja o stef o va så SJUKT bakfulla . dock vaknade vi 10 typ o bestämde oss för att göra oss iordning o fräsa in till stan för att äta på paprika ! där mötte vi diana o samir som mådde halvbra efter gårdagens spektakel på park lane haha . efter mat , spya i brunnsparken o spårvagnsresa hem blev det mys hos mig . sedan blev det halvspontan utgång ! nea , stef , diana , samir & jag satt hos mig o förfestade för att sedan bege oss till vasastan . där mötte vi mongolid henke o hans vänner o jag o samir gick loss på att dansa salsa :D sedan blev det hysteri färd till avenyn & vidare till nivå . där mötte vi magnus som förstörde oss med whiskey shottar haha nea blev så jääävla packad :D tvärkul :D
vaknade dagen efter i frölunda , kalasbakfull haha . nea , john , stef n myself kicka till mcdonalds för att trycka pom fritts i mängder !!! sedan hooka ja me diana o efter vi gjort oss iordning begav vi oss till baskethallen för att se gothia - borås . gothia vann - heja heja :D sedan blev det (efter en galen hemfärd med snorungar a la förorten haha) crepes-stund för mig o diana hihi . MYS ! sedan låg vi raklånga i sängen då stef ringer o hetsar till utgång ! så det var bara att bättra på sminket o bege sig till vasastan för att hooka me stef o kajsa .. efter vinvin o åter vin (i vanlig ordning) blev det färd mot avenyn o av nån anledning gick vi till blvd ?! de va sjukt kul dock , där var alla goa dansvänner hehe träffa julie o ludde o massa roliga barn :) va dock lite för full för att dansa så det blev mest häng ute på terrassen med vin & cigg :) sedan blev det färd hem till julie , kanske inte den roligaste färden hem men mina hjärtan tog mig hem hel o det är jag glad för ♥ ni e bästast !

***


honey i just had to :D bästaste bilden ! hihi .


peace .


fresh princess

näe skämt osido , såg ett avsnitt på 5an idag me fresh prince i bel air . asså VARFÖR slutade dom visa det ? fan va ja älskar det programmet , lätt den bästa komedi serien EVER ! ♥ anywayyys .. imorgon blir det som en ny , fresh start för mig . jag börjar mitt nya jobb imorgon o det känns awesome ! det blir väl lite introduktion kan ja tänka mig , ni vet fylla i papper o titta mig omkring o hälsa på folket som redan är anställda osv . it's gonna be fun :)

***

dagen har jag spenderat hos min syster , sov där inatt då jag ej orkade åka hem igår kväll efter att jag passat mina små grodor & haft myskväll med gaby , nea & stef . hela dagen i princip har jag o gaby nördat oss framför teven o spelat super mario i mjukisar o t-shirt :D intelligenta ? ajjemän ! hahaha . sedan blev det ett stycke barnpassning till då gaby jobba sent o daniel va fast me lastbilen i norge . älskade julie kom o joina mig en stund , sedan åkte vi hem o gosade i min säng :) julie kliade mig på hela kroppen - överskönt ! i ow u one love ;)



jag saknar Egypten , jag o emmi hade det helt amazing där ♥



peace .


a female soldier

ja det är ungefär det folk brukar jämföra mig med . men vet ni vad ?
jag förstår inte riktigt hur det kan stämma ?!

visst , jag har mina dagar då jag känner mig världsbäst .. det kan ja absolut inte neka . det finns dagar då ja känner mig snyggare än alla andra runt omkring mig , det finns dagar då jag känner att oavsett va ja gör så är det rätt o det finns dagar då jag anser att jag är president o kan bestämma ! självfallet så menar jag inte att ingen annan omkring mig har nån betydelse , eller att bara mina åsikter räknas , eller att nån annan är ful . ibland känner jag bara så , o det har jag ofta fått cred för - att oavsett vad folk anser eller oavsett vad folk påpekar så bryr jag mig inte men jag är inte heller respektlös mot någon eller skulle göra någon annan person illa . det är helt enkelt av den anledningen att ja bestämt mig för redan innan att today is my day .

jag kan ha många sånna dagar , det vet mina närmsta vänner om haha . men jag kan också ha mina svackor ! jag har dagar då jag gråter , jag har dagar då jag känner att ja inte räcker till , jag har dagar då jag inte känner för att prata eller vara med någon för jag är för ful o jag har dagar då jag känner för att bara försvinna . då undrar jag ; hur funkar det ihop med att ja ofta får höra att jag är så över social , sjukligt självständig o alltid på bra humör ? det kanske inte ni har svar på , det förväntar ja mig inte heller . ja ville bara dela med mig av mina tankar . antar väl att det ja försöker få fram är att även den mest självsäkra har sina tvivel .




peace .


straight through my heart

this is my song of the day , that's all i'm sayin . texten talar för själv ..

thought i moved , more than on
thought i could , fool his charm
i really wanna go , but i can't leave him alone





peace .


volim te


mina fina jugge tjejor på min 21 års dag - JAG SAKNAR ER ! ♥ dör av skratt varje gång
ja tänker på alla galna äventyr vi varit med om - speciellt dom a la mässorna &
Heaven 23 :D sushi o fika snarast !


peace .


fix up look sharp

idag är det fortfarande snö ute o jag mår lika dåligt som ja gjort över det sen day 1 då det lade sig på gatorna . jag är riktigt upprörd över detta snökaos då jag tyvärr inte trivs i det . hellre sommar o sol , kort kjol & bussar samt vagnar som går i tid ! det känns lite som om att alla bara gåt o väntar på bättre tider nu , på att snön ska försvinna så man kan återgå till sitt normala liv o vara i balans . allt blir så fel nu :/

anyways ; idag ska ja fixa en frisyr på Nea , så kanske borde väcka henne ? haha . she's gonna be my guinea pig ! sedan blir det in till optikern då dom va mongolider igår o tvingade mig ta med ett jävla papper för att kunna utföra syntestet ? fattar fortfarande inte va det är för papper men ja går dit ändå . sedan blir det hem till syster för att passa änglarna ett par timmar tills Gaby slutat :)


klämkäck eller ? haha .



peace .


DMD

jag o nea tittade förut på ett program som handlade om Stuart , 19år , som bar på en ärftlig sjukdom vid namn DMD - Duchennes muskel dystrofi . asså det var något av det hemskaste jag sett på länge . först trodde jag att programmet handlade om anorexia eller något liknande , då man fick se denna kille ligga på en sjukhus säng smalare än min underarm !!!! men så var inte fallet .. denna sjukdom är fruktansvärd o folk som drabbas av den lever knappt så länge att de får uppleva tonåren !

DMD är en muskelsjukdom o drabbar oftast killar då de endast bär på en X-kromosom men på senare tid har studier visat att även tjejer kan drabbas av sjukdomen . sjukdomen orsakas av en defekt gen på X-kromosomen , vilket leder till brist på proteinet dystrofin som finns i skelettmuskulaturen , hjärtat och till viss del i centrala nervsystemet . den vanligaste orsaken till död är ofta komplikationer i andningsmuskulaturen eller hjärtarytmi . ( info funnen på http://sv.wikipedia.org )

jag tycker detta är helt fruktansvärt , men som tur är har jag funnit olika sidor som informerar om att utvecklingen går snabbt framåt vad gäller behandling för att folk som drabbas ska kunna leva ett längre o mindre lidelsefullt liv .


Stuart Wickison - en underbar människa med den sjukaste viljestyrkan
att uppnå sina mål jag någonsin sett !



peace .


artist , song n video of the day ;

dagens artist , song n video of the day går till Aaliyah ! innan hon omkom i en flygolycka 27 augusti 2001 så levererade hon brutalt mycke grymma låtar & entertainment inom musik branschen ! jag ville även dedikera detta inlägget till henne o alla hennes trogna fans där ute , som låter minnet av henne leva kvar här hos oss !





R.I.P



peace .


yayy :)

jag har inte ens haft min andra blogg i en vecka o ja har redan mellan 100 & 150 läsare om dagen som tittar förbi den bloggen :) det glädjer mig nåt enormt att folk är intresserade av mina tips jag ger där osv :D idag har jag t.ex gjort en liten "hair repair" som jag skrivt om , så är du en person som färgar håret mycke eller har torrt hår osv - titta in på min blogg o se om du kan åtgärda problemet med hjälp av mina tips :)

http://vickeylicious.blogg.se/delicioushair



MASSA KÄRLEK FRÅN MIG !

peace .


i'myourbiggestfani'llfollowuuntil'uloveme

alla bara hatar lady gaga hela tiden , men hon är fan klockren ! amazing outfit , amazing wig , amazing voice . haters get gone . she's the future :)





peace .


en kniv i ryggen ?

jajjemän , men inget ovanligt så jag är inte förvånad !

we are so done !

peace .


turbulens bland känslorna

kände bara för att blogga om ett känsligt ämne ; cancer . jag vet itne riktigt va ja vill säga egentligen , men Yannick hade lämnat den här texten på sin status på FB ;

Idag är det Internationella dagen för att bekämpa cancer ... Till minne av dem som förlorade kampen mot cancer, och de som fortsätter kampen. Jag ber för ett botemedel. 92% av er kommer inte kopiera och klistra in texten till sin Facebook-profil status kommer du? Jag gjorde det, för dem jag älskar, Im Proud att vara en del av det!

jag vet som sagt inte egentligen vad ja vill säga , men people come on vi måste alla stötta varandra i svåra tider ! då min faster fick bröstcancer var det en jobbig tid för oss alla , men utan varandra går det inte att känna något hopp . att visa stöd & kärlek är så jävla viktigt så fort någon blir svårt sjuk eller råkar ut för något livsavgörande . antar väl egentligen att det ja vill säga är visa kärlek , det är de viktigaste av allt skulle ja våga påstå ! min faster klarade sig o lever idag men det finns många mammor , systrar & barn som går bort i cancer varje dag !!!

and it breaks my heart to see people pass away just like that :(



peace .


i'monlygonnabreakyourheart

just nu sitter jag o kollar på "tough love" som går på 3an . nåt program om brudar som har svårt att acceptera sig själva så de kan inte heller acceptera kärlek eller nåt liknande .. ganska intressant faktiskt ! förutom att det är drama 99% av tiden haha så säger han snubben som håller i allt massa smarta grejer !

för övrigt har ja blivit medlem på en hemsida där man får gratis checkar på bio ! inte för att ja fattar nånting av vad fan man ska göra haha men jag älskar ju bio så ja tycker alla som inte tackar nej till en gratis bio check ska klicka på länken nedan o bli medlemmar ni också :)

http://gratisbio.se/?RecruiterID=269599
 





peace .


artist of the day ;

artist of the day går idag till min fina Darin ! jag veeeeeeeeeeeeeeeet alla kära vänner , jag vet att jag är en nörd som lyssnar på hans musik o tycker han är söt - JAG VET ! men hans musik är betydelsefull för mig o oavsett hur mycke ni älskar o mobba mig för det så är han fortfarande en av mina favoriter :D
Darin gick igår vidare direkt till final i Melodifestivalen , självklart röstade jag på honom o va supernöjd ;) hahaha . hoppas alla tittar på finalen o ger en röst till Darin för min skull :) ♥
anledningen till att han blir min artist of the day är för att jag tycker han är stark som person som inte tar emot nån av all den skit som haters ger honom . bara för att han är gullig o har en bra röst o 99% av hans fans är 14 betyder itne det att han är kass som artist ! ni e alla bara jeallous ;)




då låten "Out Of My Lfe" inte kommit ut på youtube än så lägger jag in denna låten istället , som har ett riktigt amazing budskap . så snälla , även om ni hatar Darin - lyssna !





peace .


song of the day ;

idag går titeln "song of the day" till the one and only - mr Tupac . jag har valt denna låten pga att ja har så OTROLIGT mycke tankar som snurrar idag .. denna låten har ja lyssnade ja brutalt mycke på när jag var 15 . den ger mig någon form av styrka , då han sjunger om hur svårt det är att överleva ibland . svårt att förklara alla känslor den här låten driver fram i mig , men listen n love ♥








peace .


bildregn


fix-iordning-innan-partey

mina gossiga - felly & simba

älskling innan nana-dags

älsklings nea kom som räddaren i nöden o fick grynet att somna :)



peace .


mööööh

mm , så känner jag mig just nu hahaha jag e så jääävla trött . sitter hos syrran o är barnvakt åt min lilla ängel som inte är så änglalik just nu .. hon river huset o stojjar runt som om hon är hypad på något kemiskt hahah snacka om full fart ! hon fann precis en godis dock , så nu är det väl iaf tyst en minut :D






igår blev det en spontan o asball kväll :D indeed ! vi skulle egentligen firat min lilla groda nea , men efter många om o men bestämde vi oss för att ta firandet nästa vecka ! istället åkte ja hem till leila o vi hade romantisk middag för 2 ;) åt smarriga tacos o drack lite cider ! sen kom thomas hem o började busa till det o göra massa drinkar till oss :D lycka ! haha därefter åkte vi till ado o hans vän o förfestade . efter ett tag kom julie o joinas oss o efter 711 liter vin o annat smarrigt fick vi alla mer eller mindre karatefylla haha . efter mycke sång o dans blev det färd mot nivå , då var klockan ungefär 2 :P några galna danser senare o ungefär 11 glas vatten va vi fortfarande lika aspackade så det blev en mcdonalds haha mums ! what a night säger ja bara :)




peace .


song and video of the day !

denna äran att få väljas som song of the day av mig idag går till en kille från angered som mer o mer uppmärksammas inom svensk hiphop ! han kallar sig för Adoo & har nyligen medverkat i en intervju i Kingsize Magazine ( artikeln hittar ni här http://www.kingsizemagazine.se/Profile.aspx?ArtNo=14299 ) . låten jag valt idag är en feat med Sam-e från Medina , den är riktigt nice :)




glöm INTE att besöka hans hemsida http://mradoo.se :)

***

video of the day går till Beyoncé , inget ovanligt att hon får vara med haha . hon är verkligen the Queen & det finns ingen annan som gör det som hon !!! alla som känner mig vet att jag älskar live musik o framförallt Beyoncé live ! hon är AMAZING ! denna videon som ja valt att lägga upp idag är en tribute som Beyoncé gjorde till Tina Turner 2oo5 , asså jag dör ! varför kan inte jag få vara henne för en dag ?





music is my everything ♥





peace .


i'mthatkindofwomanthatwant'subutdon'tneedu







peace .


lovely lyric

" All his life he struggled, if so just to take a breath of fresh air
the pain a son saw in his old father when he knew the day was here.
I dont belive in God he said, with a voice weaker than a falling leaf,
How could there be a higher power
when my father's last breath is leaving me with grief.
A boy left alone with eyes blinking tears ,wishing someone
would hold him tight like his father did all thoose years.

A smile so wide lid up the dark alley ,as she walked home from the
party with friends and family. The music still playing like a stereo
in her head, now taken over by the echo of footsteps instead.
She took a peak back and saw his shaddow catching up on her own,
then she felt his breath on her neck and chills rushing up her every bone.
Please God dont let this happen to me, protect me like the bible say
The man ripped her clothes off even though she tried to pray.

With a dirty shirt and teared up shoes he walks down the street,
looking deep in every garbage can to find some food to eat.
Eyes so sad filled with hunger for a life with a home and someone to love,
he looks up to the sky and asks why? as if an answer would come from above
Left alone in a cold world and to people that passes him by with fear,
he put his pocket knife to his throath and ended the pain he felt here.

Up in the sky he meets with God and asks once again why?
Did you not hear me begging for your help did you not hear me cry?
A voice so deep answered the man and tried to explain,
I gave your father a long life but your grief made you insane.
What you did to the women that night, you took all her life away,
Thats why you ended up in the streets cause somehow you had to pay.
At last you took your own life and your soul flied up to the sky
and still your looking for answers and asking me why God? oh why." - Miss H "

***

den här texten har Hievi skrivit , hon är en otroligt talangfull tjej som skriver texter som ingen annan ja tidigare mött . snälla läs hennes texter o förstå vad jag menar . she's amazing :)

http://www.facebook.com/album.php?aid=110638&id=763864864#!/notes.php?id=528616252 




peace .


DON'T MISS OUT !

vi alla måste göra vad vi kan , det kanske inte e mycke men iallafall litegrann !




se till o dyka upp i Solnahallen den 13e mars 2010 alla där ute !


peace .


artist of the day ;

killen som förtjänar denna titeln är min kära vän Allyawan a.k.a Samuel Nazari ! för er som inte känner till honom ; han är en superskön rappare som droppar freestyles mer crazy än en kittykat ! han har spelat in musik med massa andra härliga grabbar såsom Parham , Medina , J-son m.fl :)

nedan har jag valt en grym låt som Allyawan medverkar i samt en av mina favoriter med honom !





peace .


update !

jag har skaffat mig ytterligare en blogg :) i den kommer ja mestadels skriva om min framtid som frisör , vilket är min tanke att jag ska bli för er som inte visste det ! jag kommer skriva olika tips på produkter som man kan använda till olika hårtyper , om olika stylister , lägga upp bilder på folk jag klipper o färgar o stylar osv . hoppas ni följer den bloggen o mina framgångar i yrket lika troget som ni följer den här bloggen ;)

http://vickeylicious.blogg.se/delicioushair


packning inför turkiet resa sommar 2oo9



peace.


no longer unemployed :D

yes mina kära vänner . idag fick ja det bekräftat att jag fick jobbet jag sökte ! HEJA MIG :D


vickey 17 år :)



peace .


en torsdag i bilder :)


lunch

mitt lilla gullefjun busar på vårdcentralen

älskling tar ton haha :D

snuttepluttan va så duktig hos doktorn :)

kaffe o munk efter maten = lovely :)


det som dock inte går att förklara i bild idag är mitt besök på axess akuten ! då bus Timo bet mig häromdagen o såret svullnat upp blev ja uppmanad av en tjej på sjukvårdsupplysningen att uppsöka läkare fort som fan haha . fick en jävla stelkramps spruta o ville dö , men annars va allt okey :) Timo är fortfarande min favorit ;)








peace .


what a feeling !

tänk om allt kunde bli som man ville , direkt ? utan att behöva vänta , utan att behöva köra fult spel , utan att behöva göra saker förgäves , utan att behöva ta sig igenom något olidligt ?! GOSH va underbart det hade varit :)

idag ska ja busa med min lilla ängel casper ♥ jujutsu träning kl 3 , därefter lite super mario kanske ;) det är 3 dagar sedan ja träffade mina små bebisungar men känns som en hel evighet !!! det är helt otroligt hur man kan älska någon , såsom jag älskar dom !



kärlek ♥



peace .


lovely music

kära damer o herrar . av någon tokig anledning slutade jag tvärt med att lägga upp song of the day , artist of the day & video of the day . jag lovar o svär att jag genast ska skärpa mig med detta och inleder härmed en ny era av massa härlig musik inmixat bland allt annat ja skriver om här på min blogg :D

***

låten jag valt idag måste jag faktiskt medge stämmer rätt fint in på alla 3 ovannämnda som jag ska blogga om . artisten heter shawn desman och denna killen har jag älskat sen day one jag såg dansfilmen Honey med jessica alba i huvudrollen . (denna låten är med på soundtracket till filmen) . jag anser att han är en awesome artist , jag anser även att låten är helt oerhört back in the days och wonderful samt eftersom att jessica alba personligen är med i videon så får den bli
song , artist n video of the day !






peace .


vickey in wonderland

jag vill besöka wonderland . fan va häftigt det hade varit :D MÅÅÅÅSTE se denna filmen snarast , älskar filmer av Tim Burton - o jag älskar ännu mer att Johnny Depp har huvudrollerna i typ alla ;)





någon som sett filmen ? inte för att ja tvivlar , men was it any gooood ?



peace .


NCIS in my heart ♥

jag ÄLSKAR verkligen NCIS . det är helt cp . varje gång det kommer på teven får ja panik o sitter bänkad ! jag älskar alla karaktärerna o alla fall dom ska lösa - det är ALDRIG boring !!! abbi måste för övrigt va världens coolaste tjej . i just love her :D





peace .


middagstips !

jag åt precis jättesmarriga vegetariska vårrullar som ja friterade i solrosolja , sjukt gott ! lätt något ja kan rekomendera !! speciellt me "sushi-soya" till . ( finns att köpa i asiatiska butiken mitt emot tingsrätten vid brunnsparken )
till dessert , eller efterrätt eller vad man nu vill kalla det , blev det mumsig nät melon :)






peace .


ja gick förbi dig på stan , såg ut som du va glad . du gick me din nya som ja tror du har . o du såg mig nog innan ja vek av , försökte spela cool som att allting va normalt men i själva verket e ja kvar i mitt skal o ja vill tränga ut de men de kommer tillbaks såklart . i mitt sagoland tar du mig i hand igen , inga fler bråk o gråt där e vi sams igen . o dom spelar våran låt som i spanien , tar av oss våra skor o vi tar en liten dans till den men när ja vaknar upp saknar så ja ditt ansikte . tänker på den dan du stack från mig de bara fanns inte . varför kan ja inte bara ta o glömma dig ? varför kommer du tillbaks i mina drömmar säg ? inatt tänkte ja på när vi gjorde våran söndagsgrej , hur blir ja hel igen efter du tog sönder mig ? jag tömmer mig över dom ackorden som ja lagt , låter pianot spela ända tills det blir kolsvart . o låter stråkarna ta oss iväg till vår plats , kan inte släppa dig det ända som ja tänker är att ; en gång i tiden var du min .. men nu är du bara en dröm ....

medina - sagoland


er musik är så jävla bäst grabbar ! massa kärlek !

peace .


it's just emotions ..

alldeles för många tankar i huvudet nu . vill bara få ordning på allt , hatar att det ska ta tid ibland .. jag har ju noll jävla tålamod ! varför kan inte allt bara fixas över en natt ? maaaah .

snart ska ja träffa min kära noelle :) först ska de bara fixas lite här hemma . ska bli mys att träffa nellie , alldeles för längesedan nu ! kom o tänka på en galen natt vi hade i turkiet i somras haha . fylla på janus eller ? yes indeed ! haha . även den helt cp galna kvällen i båstad i somras , OMG säger jag bara om den haha .


hjärtat o jag i alanya - augusti 09

hjärtat o jag i båstad - juli 09



peace .


MYS !

denna dagen har varit jättemysig ! idag har det varit neas födelsedag :) min lilla älskling är 22 nu hihi shit dagarna och åren bara går .. helt cp . snart är man väl 30 , galet så fort tiden bara går !

jag har chillat me sosso hela dan , tills nea slutade jobbet . då kom hon o stef & plocka upp mig o sosso för hemfärd till sosso , där gjorde vi SMARRIGA pannkakor samt chillade teve ett tag . därefter blev färd för mig o nea mot julie där vi sitter nu . vi har mys o girltalk i sängen = lovely .

***

imorgon blir det date me nellie love , sen hoppas ja även att dom ringer angående jobbet !!!

nu spelas för övrigt fugees - killing me softly på mtv - ÄLSKA ♥




peace.


so foolish of me to dream of one day having your kids ..


... but love is so blind it feels so right when it's wrong !


jääääääääävla snö !

jag e så trött på snön nu ! asså ja finner inga ord för hur mycket ja längtar till ljusa , ljumna sommarkvällar !!!!! o jag kan nog garantera att jag inte är ensam om att känna sådär ! o den som känner tvärtemot , att snön är det bästa som finns ; vänligen ta snön me dig o dra långt åt heeeelvete härifrån !!!!!
igår kväll stod ja på balkongen med mitt te o rökte min kvälls cigg , då sa ja te mamma ; kan det inte bara komma en högtrycksvåg hit nunuNU ? vad händer då ? jooomen det börjar snöea ÄNNU MERA ! helvete !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hellre det här

än det här

(mina fina sneakers är helt insnöade , buhu)




peace .


just another manic monday

idag är en slapp dag .. ja kände det redan när ja vaknade att det inte skulle ske många knop idag . sitter o väntar på att telefonen ska ringa från jobbet ja sökte förra veckan , men inget än så länge :/ nea e på väg hit nu .. göra lite frukost kanske ? hihi e lite hungrig nu .. sedan ska vi nog titta på en film o ja ska städa iordning här ! kaos me alla kläder nu - illa ! städa ur garderoben snart kanske ? mhmmm ....

den här låten stämde in nåt helt GALET på mig för inte sådär jättelängesedan !
alla som känner mig väl vet också att jag älskar live musik ♥
helt sinnes vad Beyoncé får mig att rysa !








peace .


svar på tal ;

fråga : Fatima om numero trois !:
Vad har du för tatueringar sedan innan?? Och vad är det för tatuering som ska bli nummer 3??
Fin blogg! /Fatima


svar : hey & tack för kommentaren fatima ! jag har en skorpion sedan 4 år tillbaka som jag tatuerade in dagen efter min 18 års dag ! den sitter vid höftbenet ungefär & den representerar mitt stjärntecken då jag är född i november . jag har även en text nedanför nacken som är skriven i snedstil och texten lyder ; live love life som representerar mitt sätt att se på livet . min tredje tatuering kommer jag sätta bakom örat & kommer vara 2 st noter då musik är en del av mitt liv , det har det alltid varit o kommer alltid att vara !






ganska exakt såhär kommer tatueringen att se ut :)




peace .


what a valentines day !

denna dag har spenderats i baskethallen samt hos sosso .. efter en busig träning begav ja mig hem en snabbis för att sedan hooka me sosso . vi gjorde en romantisk pizza-allahjärtansdag-middag framför teven hehe med en påse chips naturligtvis ! :) vi tittade på fishtank som va en brittisk film (utan subtitle) , det var liiiiite svårt att förstå vissa gånger hehe men vi hängde ändå med hyffsat ! därefter blev de madagaskar 2 , så jäääääääääääävla bäst !

- oh , but can it fly ?
- yes if u fold it here , here and here ..
- nice !

timo låg för övrigt i mitt ansikte halva filmen typ , men de gjorde inget för han är ju så mysig :)




mumsar på gullefjuns öra



peace .


happy valentine !

idag är det alla hjärtans dag , det "firade" jag med att göra pannkakor i min ensamhet haha . snart ska ja iväg till hallen för att kolla älsklingens träning , e alldeles för trött dock .. får väl ta mig några varv på plan o se om ja piggnar till haha ..
för övrigt är jag sjuukt mario-addicted . oavsett va ja sysslar med så sitter ja o tänker "fan ja vill spela mario nuuunununNU!" normalt ?







hoppas alla får en underbar dag :)

peace .


numero trois !

yes mina kära vänner . snart sker tatuering nummer 3 .. gosh ja längtar så ♥



tatuering nr 2 i turkiet sommar 2oo9 - live love life

peace .


yäääh

den här låten dedikerar ja till Dejan som för tillfället verkar vara besatt av den hehe , galet bra låt !




peace .


jag saknar ♥

mm , enda jag gör ! världens bästa mandie är still in amerikat o tar över ! ville bara dedikera ett inlägg till henne , för även om vi inte hörs så ofta som jag önskar att vi gjorde så är hon en av de bästa vänner som alltid funnits där för mig ! vi måste försöka ses i sommar gumman , kommer du inte hem kommer ja fan till dig ♥

DAMN i miss u !





peace .


liite tokigt , liite oplanerat !

mmmm för så kan det gå när man är lite toooookiiig ! hihi .

i fredags va ju tanken film , äckla sig lite , äta chips o bli tjock . men näe , när man hänger med oss vet man aldrig riktigt va en kväll kan sluta med . denna fredag sluta iaf i totalt fyllekaos hehe . lite random förfest hos mig , därefter vasastan o sedan parken liksom .. vad hände där menar jag ? efter mycke dans , förföljelse , alkohol o lite annat bus blev det färd mot nea för en liten sleep over ! vakna me katten i ansiktet - otroligt trevligt ! jag , allergisk ? nänä .
sedan blev det färd hemåt då det dukades upp för familjemiddag hemma :) syster med barn , bror o mormor o såklart ma o pa - alldeles underbart ♥ älskar när vi samlas så ! sedan åkte ja me hem till syrran för o plugga lite matte med casper , undra egentligen vem som lärde vem ? hahaha man är ju inte direkt ett geni liksom .. räkna multiplikationstabellen på fingrarna när man är 22 år ..
ja menar det är ju helt normalt hehe .
sedan åkte ja hem till henke för att kolla på film , då bjöds man på middag o grejer ! kanontrevligt ! sedan blev det komedi o skräck , som iaf jag tittade på .. henke hade fullt upp med sin jävla fotboll o snoka runt på min jävla iPhone liksom hahah liiiite tokigt !


lite persilja i rosé vinet kanske ?

nea körde all in - ajjemän

i love u , mina änglar !

ojdå så tokigt .. va e de för jävla flin vi ligger inne med liksom ?




nu e ja iaf hemma i sängen , djupfryst ! kallt ute ? nääe inte alls .. imon blir det basket med älskling o därefter kan det vara så att det sker busigheter ;) hihi .

peace .


disco

yes my dear friends . just nu sitter victoria bech o lyssnar på disco musik haha . ska dock inte säga att de suger , ganska mycke 90 tal o relaterat till fjortis , i know . men still , sjukt bra drag . så ja klagar inte :)



sjukt bra låt fan ..




peace .


simpsons

finns det nåt bättre program på teve än simpsons ? näe , skulle inte tro det !!!




peace .


finally friday

denna dagen lär väl dock inte skilja sig så mycke från dom senaste dagarna ? haha . ikväll blir det film maraton hos henke då jag känner att jag inte orkar med att festa på stan . jag stöter bara på folk jag inte orkar med så det verkar ju lite onödigt att gå ut o försöka ha kul då ...



underbara Jennifer n myself @ julafton 2009 :)


ikväll ska ja äta mig tjock o mätt på godis , chips , choklad , pizza , thai mat - ja egentligen allt som kommer i min väg :D muhahhaha DET E DAGS FÖR FREDAGSMYS !
men först en dusch , inte lukta usch stå högt i kurs - för det är glasssiiiiiiigt !



peace .


T.O.K live @ Pustervik !

för inte så längesedan skrev jag ett inlägg om att självaste T.O.K skulle spela på Inkonst i Malmö . här kommer nu en andra chans för er som missade den spelningen , då mina kära vänner i Rough Lynx styr upp hela jävla skiten !!! make sure ya'll be there !




MISSA FÖR I HELVETE INTE !



peace .


i ain't no fool for u !

yep , just nu är allt lite tokigt . people come , people go . vet inte om ja ska skratta o va glad eller om ja ska grina o va ledsen pga alla förändringar som sker ? asså i mina ögon känns det alldeles underbart så som det är just nu , men samtidigt .. saknad är något väldigt jobbigt för mig . jag har alltid haft svårt för att släppa taget ...

***

igår var en alldeles kanonmysig dag ! vaknade lagom sent med nea bredvid mig i sängen .. efter ett tag blev det sushi o mysmys till en film . sedan begav vi oss mot fiskebäck o satt barnvakt åt gullegrisarna ! vi gjorde pärltjofräsgrejer haha . sjukt längesen ja gjorde sånt , men kul va de ! de blev lite olika roliga saker , bl.a en basketboll , "kopia" av en av mina sneakers , ett kors osv (se bilder nedan) ..
efter detta blev det hem till henkepenke för att kolla film . det blev nån jävla svensk action - va la sådär va ? hahaha henke trodde ja skulle tycka om han "badboyen" men näe , icke !

idag var jag på arbetsintervju , kändes kanonbra men vi märker väl i nästa vecka om dom hör av sig o vill ha mig eller inte hahaha . I NEED A JOB , I NEED CASH - så ja hoppas på de bästa just nu !
därefter blev det hem till systeryster o ut på promenad i solen med barnen ! casper åkte lite i backen o felly somnade i vanlig ordning haha . sedan blev det super mario för hela slanten ! har typ ont i tummen för ja spelat så mycke tevespel haha föööör längesen misstänker jag !
sedan blev det hook me lilla bengan som ja inte sett på 10 000 år ! efter lite slisk hamburgare på mcdonalds o hook me sosso begav vi oss till henke för att äckla oss o kolla på film haha . sedan kom nea o diverse av henkes vidriga polare haha . vi kollade på 187 och blood in blood out - BÄSTA !




nu ligger jag här hemma i sängen o funderar på typ 10 000 olika saker ....





mums

victoria o linnea ♥

elias snutteplutt n myself

en basketboll ? jajjemän ;)

frölunda style ? haha jovisst varför inte ..

min busiga sneaker o mitt feta kors !

casper i backen

däckad felly



peace .


pleasent surprise !

min lilla älskade nea e på väg till mig nu :D YAY ! hon har med sig massa frukt som vi ska gotta i oss , antar väl att det blir kolla film o snacka om allt dåligt som skett på senaste . tycka synd om oss själva med andra ord haha . därefter blir det antagligen kackel på hur vi ska lösa situationen för att slippa allt helvete .

i'm kinda sick of it all right now ...



peace .


spårvagns beef !

inte så , men asså ja måste få skriva av mig . please please let me know om ni tycker raka motsatsen som jag eller personerna i fråga ja ska skriva om !

jag sitter på 1ans spårvagn på väg hem från basketen . jag hoppade på vagnen vid torget o 2 killar kommer på vid musikvägen . då jag glömt mina hörlurar hemma (god forbid i ever do that again!!!) hade ja inget annat för mig än o lyssna på deras kackel . först va de absolut inget nämnvärt , men efter vi stannat på marklandsgatan o dom observerar 2 tjejer som står o röker fick dom min uppmärksamhet rätt snabbt !
den ene av dom börjar babbla om att tjejer som röker är asäckliga o han skulle aldrig ta i en tjej som röker med tång . förståeligt - det luktar förjävligt . sedan börjar han babbla vidare om VARFÖR han aldrig skulle ta i henne med tång , o detta va för att tjejer som röker har absolut ingen intelligens .. tjejer som röker är dumma i huvvet för dom har fallit för grupptrycket , dom är dumma i huvvet för dom röker hellre än går i skolan o dom röker hellre än "gör det dom ska" . då undrar jag bara ; exakt VAD är det meningen att tjejer ska "göra" ? och vem fan är han o döma en person som röker ? tror han att han är kändis eller ??
kacklet fortsatte naturligtvis om att folk i allmänhet som röker är absolut inte intelligenta nånstans eller kreativa . då kom ja o tänka på mina föräldrar - som röker . pappa är typ den smartaste jag vet , mamma är den mest kreativa människa på denna jord . kan han då snälla förklara för mig hur det går ihop ? jag va fööör nära att vända mig om o fråga vad han grundade sina funderingar på - men sen ångrade ja mig o tänkte näe , alla har rätt att ha sin egen åsikt o alla får göra precis vafan dom vill . DÅ kläcker en av idioterna denna ;

kolla t.ex den killen där borta som står o röker , hur äcklig är inte han ? asså ja har fan lust att gå fram till honom o ge han en fet jävla smäll o kasta iväg den äckliga ciggen o säga "fuck u" till honom . han lär ju spöa mig men det skiter jag i då spöar jag tillbaka !

JAG TAPPADE HAKAN min kära vänner !!! denna kommentar kläcktes hållplatsen innan min , så ja förberedde en cigarett .. tände den precis utanför rutan där dom satt , knackade på rutan o när ja fått deras uppmärksamhet blåste jag ut röken "mot dom" på rutan . därefter gav ja dom ett flin som är utom denna värld hahaha och då får ja väääääääärldens jävla blick tillbaka . hahaha OH MY GOD så jag bara - som om jag inte varit med om nog idag ??





peace .


mina män ♥




bästa låten på länge , vet inte varför .. den är bara så härlig !
peace .


minnen från back in the days ♥ sommaren 2004 i ett nötskal




peace .


ett mumsigt tips !

sitter här o smaskar på Ballerina med mintchoklad , sjukt smarrigt !
absolut något att rekommendera :)



peace .


barn-basket & film-maraton

igår va de ju halvkul o vakna kl 10 av klockan då ja kom hem ungefär 7 på morgonen haha men va gör man inte för sin lilla älskling :) basket träningen började kl 3 så va ju tvungen o gå upp o försöka nyktra till o ta sig till frölunda .. efter diverse stress o promenad me nea i snön kom ja fram till hallen . det gick jättebra för min lilla älskling :) n he loves it too - det är det mest underbara !


övning ger färdighet :)

***

efter träningen begav ja mig hem till sosso , där ja befunnit mig i ett dygn ungefär hahaha ! vi har haft film maraton så de står härliga till ! vi har sett taken , precious , the passion of the christ & min favorit film med min älskling - ATL ! finns det någon snyggare människa än Tip Harris a.k.a T.I ? nej . det gör ju inte det :)

peace .


HAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA ..

 .. säger ja bara om lördagens galenskaper ! oh my god what a night ..

det hela började hemma hos slisk henke i frölunda .. efter en jävla massa vin , tequila , drinkar , galna danser osv blev färd mot stan . en sak är ju iaf säker va gällde förfesten ; den va för jävla rolig hahaha sosso o jag låg med kramp i magen igår ! hihi .
därefter blev det parken o juggefesten som ja länge längtat efter :D fööör längesen ja va på sådan fest o busade till det hihi . ja o sosso körde visserligen lite turkisk dans istället för jugge dans vilket inte var jätteuppskattat av tjejerna bredvid oss på dansgolvet haha . ska ja va ärlig tror ja iof inte de fatta ett skit av vad vi höll på med men vem bryr sig ?! :D
efter en galen kväll på parken blev det mcdonalds o fortsättning med gapskratt såklart ! haha dejan fick inte ner hamburgaren , henke grisa sig i vanlig ordning o jag o sosso törstade ihjäl efter vatten ! overall så var det en kanonrolig kväll haha bästa måste varit då dejan fick på sig mina klackar , HAHA !


haha sexigt

sosso o fischer

yep , så bra gick de för dejan !

henke e vidrig som vanligt o kastar mat på mcdonalds hahahahaaa

gris henke !




definitivt en kväll som bör göras om snarast !
peace .


party like a rockstar !

yes that's what i'm doin ! me n my ladies are rockin avenyn once again :)

igår blev det mysmiddag @ vasastan med vin , därefter en sväng hem till emmi , därefter in till stan igen o mer specifikt till lounge .. en riktigt rolig , busig o efterbliven kväll hahah i vanlig ordning :D


nea love n me @ vasastan

mina gullefjun

**

nu sitter jag här i väntan på sosso då hon ska låna en klänning av mig ikväll . vi ska ut till sherwoodskogen o köra partey a la frölunda style - BIG TIME ahahahaha jag kommer ha träningsvärk av allt gapskratt imorgon :D lovely !


MITT LINNE ÄR ÅTER FUNNET ! mamma hade busat o lagt undan det ..
så här ser jag ut just nu och ja e jävligt taggad för att bli aspackad ikväll !
känns fint hahaha . ska supa henke under bordet , ajjemän !



denna låten går på repeat all day looooong ♥




peace .


oh , du underbara champagne !

sitter här i köket o flummar för mig själv med min champagne hihi . lyssnar på kesha - kiss n tell o skrattar lite inombords åt folk som betett sig som svin på senare dar . jag må ha skrivit elaka saker om er här på min blogg o tänkt ännu värre om er än va ja skrivit .. men de gör inget , tycker bara det är kul såhär i efterhand när ilskan har lagt sig .. att skratta åt er känns bara asgött :D

ikväll blir det middag á la nåt smarrigt med sosso o apo o nea ♥ sosso o apo firar 4 år tillsammans - GULLIGULL ! världens sötaste par , yes it is !!! middag o vin , det gillar vi .. sedan blir det hook med världens bästa stef som kommer hem från oslo dagen till ära ! ♥ vart vi ska gå eller va planerna är , ja det vet nog egentligen ingen - men jag älskar det :) spontanitet är bra !

***


ett ego kort ja tog på mig själv förra lördagen , min tröja är dock försvunnen ?
min fråga är då litegrann hur i helvete de gick till ?!

peace .


liiiiiite humor på den !

ja , lite humor måste ja ändå få säga att det är när folk över 20 beter sig som 13 igen :)

peace .


jahopp ..

det blir med andra ord alltså inget malmö för min del :/ it sucks to say it loud , men så är det . inte mer o göra än o acceptera .. kommunen ansåg att "utbildningen är på tok för dyr" för att betala den , trots mitt tjat om att det kommer ändra mitt liv o hela min situation i framtiden .. näe men gud varför bry som om det ? det verkar ju ännah jääävligt onödigt ! kommunal-råttor är ni . svin . usch jag hatar er !!!

tur som är har man ju en plan B , även om den planen inte är första handsval så blir de nog riktigt bra det med .. om detta inte går vägen dock då vet ja fan inte va ja gör hahaha då kommer jag nog bara skratta åt situationen o åka härifrån - trots att ja inte har nåra pengar . ja åker ändå o lever på det som kommer i min väg ..


*

om ni ser mig på stan idag , bli inte rädda .. i aggression imorse färgade håret och det gav sitt resultat haha ja är helt svart i hela pannan o på kinderna typ :P så kan det gå när man e upprörd ! det kan även hända att mascaran rinner då ja fortfarande är brutalt irriterad .. så som sagt , if u see me - don't be scurrrrred . it's just me having a melt down :)

peace .


home made sushi @ neas place = ♥


underbara snöiga tisdag !

idag har varit en helt galet mysig dag ! den började med att ja mötte upp min syster o vi gick till affären för att köpa smask till dagens bus . därefter kom casper hem från skolan o gaby hämta felly från dagis . sedan blev det underställ o termobyxor o ut o köra i backen me stjärtlappen ;) hahaha att ja inte dog av skratt ! efter timmar av åk o bus i snön blev det varm choklad o en macka , just like the good old days :) saknar o va liten , allt va så bekymmerslöst o underbart då ! heeeelt underbart att se hur glada barn kan vara av lite snö asså , okey felly kanske är ett undantag där hahahaha men kasta snöboll tyckte hon allt va roligt :D



en bitter felly som inte ville åka mer efter typ 3 åk i backen hehe

full fart i backen !

haha fööör roligt !

älskling gjorde en snö-ängel

resultatet

min fina snölykta :D


***


efter detta galna äventyr blev det hemgång för att fixa till sig , därefter mysfika me mina fina tjejor på Franks's innan bus-bio :D vi såg "it's complicated" och i vanlig ordning gapskrattade vi mest i hela biosalongen hahahahaaa . jag älskar oss ♥ !


imon blir det uppstigning tidigt då ja ska färga håret , därefter hooka me sosso o nea o busa runt på torget då new yorker har "premiäröppning" imon :D YAY ! sedan ska ja hooka me siz o chilla biblioteket o hjälpa henne hitta böcker till skolan o även diverse stipendier vi ska söka åt henne !





peace .


changes

things will never be the same , that's just the way it is - 2pac

jag har funderat JÄTTEMYCKET senaste dagarna på hur i helvete ja ska klara mig i malmö , om det nu blir så att jag flyttar dit ett år pga min utbildning ?!?!?! asså hur i helvete ska ja klara mig utan mina vänner här hemma ? hur ska ja klara mig "ensam" ? hur ska ja klara mig finansiellt ? hur ska ja klara att va ifrån familjen ? hur ska ja klara av att klara av mig själv ?!?!

dock slog det mig idag , att jag är faaaan en survivor egentligen ! jag har övervunnit de flesta av mina rädslor genom mitt liv . bl.a har jag hållt en orm - som förr var min största rädsla i "djurväg" förutom spindlar som jag ALDRIG kommer röra någonsin (jag dör hellre) , jag har dykt i fucking jävla havet där det kunde kommit en haj när som helst !!! ja va livrädd men gjorde det - 2 ggr dessutom på samma dag ! jag har i alla år ja levt varit livrädd för att flyga - men denna rädsla försvinner allt mer ..

DOCK SKA VI INTE GLÖMMA att mina älskade vänner genom åren alltid har varit vid min sida och stöttat mig genom dessa traumatiska (ja för mig va dom det) händelser , men jag vet att mina vänner är dom bästa och trots avstånd så kommer ni finnas där för mig ändå - exakt lika mycke som ja kommer finnas där för er , trots avstånd ♥


ursäkta mitt blödiga inlägg men sån här är jag .. just had to get it off my chest !

peace .


JÄVLA APOR !!!!!!

jag blir förbannad ! okey att man kanske undrar osådär , men asså om nån säger nej så är det de som gäller ! ja e trött på att få höra om folk som råkar ut för svin ! ja e så trött på det så det e sjukt !!! alla vidriga kommentarer , alla vidriga förslag - snälla håll bara käften nästa gång ! åh ja kokar över för ja är så irriterad just nu .. fine att vi visste om att grabbar i allmänhet 99% av alla lägen tänker på sig själva oavsett va de gäller , men COME ON ?!?!?!?!?!?!?!??! nästa person som kläcker ur sig nåt opassande åker fan på de asså !



jävla apor !! ja e så jävla feed up me er skit nu va ! bläääh .


peace .


looking back ..

vet inte riktigt varför men det kom upp massa gamla minnen precis .. sitter här o lyssnar på akon - mama africa & ne yo - lonely , dom 2 låtarna gick alltid på repeat under min buss resa på väg till jobbet sommaren 2007 . då jobbade jag på intersport med mitt cp barn henke o min gulletuss tilda , o såklart robin the mupp o peter min lilla sparv haha .
GALET hur mycke ja saknar dom tiderna , det känns som att när ja tänker tillbaka så va hela den tiden så bästast . speciellt sommaren 2007 , det va nåt som va så jävla bra då .. tiderna då ja o anna åkte ner till malmö för o festa , tiderna då vi flumma sönder på danshuset , tiderna då alla var ett härligt gäng , tiderna då jag mådde helt stört jävla bra .
säger inte att ja mår dåligt nu , ja känner bara inte samma glädje . tror det beror på att ja inte har någon rutin i vardagen .. jag är en sådan person som måste ha någorlunda rutin på jobb o träning för att överleva o vara lycklig . sen har det nog med o göra att många vänner har lämnat göteborg för att åka till andra ställen för o jobba o plugga osv . många går vidare - själv är man kvar här ?! näe usch .. malmö here i come !!!





i need something new , something old .. something that's me .
peace .


brooke valentine - lovely



peace .


alkoholförgiftning & influensa

yes , så avslutade jag min helg .. helt underbart ! not !!! för andra gången under mitt 22 åriga liv råkar jag ut för det här , helvete dååå ! som tur är mår jag mycke bättre idag men min kropp känns helt förstörd o svagare än ever så jag misstänker en influensa asså :/ förjävligt , yes indeed !

just nu ligger jag i sängen o kollar på ellen degeneres show , ska ta o kolla igenom paradise hotel avsnitten nu som ja missade förra veckan - ja menar nu när ja ändå har tid över muhaha .

***

ikväll kommer outsiders på 5an kl 20.00 - missa inte ! nån stukad brud från bondeland som påstår sig få panik av att titta på feta människor ? hon kan ju knappast va normal om hon anser att det är sådär , att hon får panik av att bara titta på dom ? hahaha näe gud ja vet itne om ja ska skratta eller gråta åt sådana människor !

nu ringde det precis från dolt nummer , typ 2 signaler .. såååå ring gärna upp igen om du ville nåt . HATAR dolt nr haha .

peace .


jahaaaaaa säger du !

den här helgen har varit som den har varit hahaha .. i fredas va chillilei hos sosso me massa chips o dricka o gottis , film maraton ? jajjemän . en av filmerna vi kollade på hette "den vita masaien" , den tycker jag att ALLA borde kolla på - om ni inte redan sett den då ..

i lördas vakna ja hos sosso seg som en snigel , tog mig hem o fixa iordning för att sedan åka hem till julie me sosso o förfest på lite kapten&cola o vin såklart ! därefter blev det vasa viktoria då vakten på vasastan prompt bestämde sig för att vägra släppa in julie , trots att hon har vip kort ? dock hade hon glömt det hemma , men shit .. inte så att det är första gången vi är där :S jisses !
därefter blev det fylla o full fart då stef nea o challis kom till viktoria haha . sedan blev vi fulla o hungriga o efter samtal med cp vakter så gick vi o åt mat . e så jävla trött på den här stan nu så jag spyr !!! det e fan roligare o festa på en måndag än på en lördag hahaha bara idioter överallt på helgerna ... blääh .

anyways , här kommer lite bilder från helgen som ja spenderat me mina älskade vänner ♥



gapskratt i baren

haha humor fångad på bild !

pose utanför vasastan haha

nea love o jag - gapskratt återigen ? jaaaa






peace .


RSS 2.0