om ja fick bestämma ..

.. så skulle INGEN få bete sig illa . inte på något sätt , inte mot någon . varför är det inte bara så , att alla är schyssta mot varandra ? jag tror aldrig man kan komma bort från konkurrans , men vad avgör vad som är konkurrans eller om det är frågan om avundsjuka ?

det finns måååånga där ute med kasst självförtroende som gärna kastar ur sig nedlåtande kommentarer (både killar o tjejer) eller skriker på folk som - i deras ögon - är dumma i huvvet . men vad händer den dag dom gör det mot fel person ? eller mot någon som helt enkelt inte bryr sig ? någon med självförtroende ? hela deras beteende blir rubbat o irritation uppstår när någon säger ifrån eller inte tar åt sig . det roliga är att människor som beter sig på ett sådant vis sällan märker det själva ...
konkurrans däremot är ofta en drivkraft , som får en redan stark karaktär att bli ännu starkare . en person utan självförtroende klarar sällan av konkurrans , utan lägger genast ner o fortsätter inte att pusha sig själv för att nå sitt mål . jag skulle vilja påstå att nånstans där emellan raderna kan man läsa vad som är konkurrans o avundsjuka .






peace .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0