screw u !

det är ganska sjukt ändå , när man tänker tillbaka på hur du fick en att ändra sig totalt . det är ganska sjukt när ja tänker på hur du gladeligen ljög en rakt upp i ansiktet om både de ena o de andra .. t.ex om hur du mådde för att få uppmärksamhet & sedan ljög lite till om diverse saker för att få sentimentalitet från en .
det sjuka med detta är att ingen av oss har varit ensamma , du har lurat oss allihopa MEN INGEN AV OSS HAR FÖRSTÅTT HUR VAR NÄR ELLER VARFÖR?! en stor fråga i det hela är också hur i helvete du lyckades ? din manipulativitet är madness ! att du hade mage att hoppa emellan allihopa med familj o vänner inräknat o bara blåljuga ALLA i ansiktet ?!?!?!?!?!
ursäkta min upprördhet men förstår inte hur en människa med normalt samvete kan göra sådär ? uppenbarligen är du från outta space för att sånt där destruktivt beteende du har är inte okej , har aldrig tidigare mött en människa som du .
jag är visserligen glad att jag en gång träffade dig för då vet man vad man ska akta sig för i framtiden , så något bra gav det ju med sig att slösa både tid & energi på dig . hoppas din girl inser vilken patetisk liten crap i blöjan du är så du sitter där en dyster dag . alldeles ensam .. fast näe , det lär väl inte hända - du träffar väl bara nån ny o drar samma snyfthistoria all over again ? pfft , patetiskt .

sanningen kommer alltid ikapp tiden , glöm aldrig de kära du . din mantel glider sakta men säkert av dina axlar , förstår att det känns tungt för dig o att du försöker försvara dig . men tror tyvärr inte det tjänar någonting till . folk har redan genomskådat dig o gjort sin bedömning . du är patetisk !




peace .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0