jobba vs plugga

ALLA mina vänner går i skolan nu .. ja menar typ seriöst ALLA mina vänner haha det e typ 4 st som inte pluggar ! e det de nya inne nu , o gå i skolan igen ? ja menar hur länge ska man orka jobba liksom ? ja e 21 o e typ redan trött på skiten hahahaha ja e sååå jävla sugen på att plugga igen nu så det e helt knas , men måste vänta till nästa höst till nåt går min väg .. det är inte lätt när man betedde sig som ett as i skolan o inte brydde sig om nåt , speciellt inte när man får betala för det nu hahaha jäääääävla helvete !
sitter inne på www.syoguiden.com nu för o försöka lista ut nåt , men ja vet inte egentligen ens vad ?! haha snälla kan inte nån bara hjälpa mig lite dåååååå ?
känner mig helt sjukt tappad idag .......


jag lägger mig här Karin , ja lägger mig här ..

**

nu får ja panik .. vet itne riktigt varför ! det e asjobbigt , helvete - nu jävlar !!!
dags o fortsätta den här jävla dagen hahahaha helveteeee !

peace .

Kommentarer
Postat av: Pearl

kan vi inte dra till usa och plugga gumman? jag är med trött på att jobba. :P

2009-08-24 @ 14:03:27
URL: http://intimacy.blogg.se/
Postat av: vickey

hahah vi borde fan göra de gumman ! dessvärre har ju jag "samlat betygsdokument" från gymnasiet så kommer inte in på college :( trust me i've tried .. it suuuuucks

2009-08-24 @ 14:18:36
URL: http://vickeylicious.blogg.se/
Postat av: Pearl

finns det inga sätt att komma undan systemet? vissa skolor är väl mindre stränga än andra? något måste ju gå för tusan. vissa har väl så.. att sålänge du är bra på språket kan du komma dit, eller om du gör ett typ, inträdesprov?

2009-08-24 @ 15:24:12
URL: http://intimacy.blogg.se/
Postat av: Vickey

Det enda ja kan göra isf är o plugga enbart engelska på college, men de tycker ja inte e värt typ 90 tusen i studielån för o plugga varje termin :/

så it kinda sucks...

2009-08-24 @ 18:45:38
URL: http://vickeylicious.blogg.se/
Postat av: Pearl

Nej det är sant. Men jag fattade inte. Hade du inte slutgiltiga betyg? Jag var runt på olika sidor ef, kilroy m.m. och där stod att om man inte hade slutgiltiga betyg kunde man i vissa fall göra ett prov för att ändå kanske komma in på ett college.

2009-08-24 @ 21:03:43
URL: http://pearlsvintage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0